Restaurants

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logo Brasserie Urbaine
  • TO BEGIN

    • ORGANIC CHICKEN EGG WITH BURGUNDY TRUFFLE
      Mimosa, watercress
      - 19€ -
    • GRILLED OCTOPUS, SPICY GUACAMOLE, FRESH HERBS
      Lime water, burnt avocado, oxalis
      - 22€ -
    • VITELLO TONNATO
      Veal, sicilian capers, tuna, arugula, parmesan, anchovy and coriander condiment
      - 21€ -
    • TODAY′S SPECIAL - 16€ -
  • Salads

    • URBAN MOLITOR SALAD
      Mixture of black rice and coral lentils, cucumber and turnip spaghetti, figs, balsamic vinaigrette
      - 15€ -
    • POULTRY OR SALMON CAESAR SALAD
      Romaine, anchovies, cherry tomatoes, croutons, parmesan, quail egg
  • THE SEA & THE EARTH

    • STEAMED VEGETABLES FROM OUR MARKET GARDEN (VEGAN)
      Quinoa, coriander, coconut and ginger emulsion
      - 24€ -
    • STEAMED COD IN LIGHT MARINADE SAUCE
      Spelled risotto, cockles, cauliflower tabbouleh
      - 32€ -
    • ORGANIC PRAWNS FROM MADAGASCAR GENTLY COOKED WITH LEMONGRASS JUICE
      Kale cabbage, candied fennel, kombawa
      - 36€ -
    • ROASTED FREE-RANGE POULTRY AND PARSLEY OIL JUICE
      Carrots in several textures, roasted fig with ginger
      - 29€ -
    • ENTRECOTE MONTBÉLIARD MATURED 21 DAYS (300G)
      Black garlic and grape condiment, mashed potatoes, béarnaise
      - 42€ -
    • TODAY′S SPECIAL (MEET OR FISH) - 28€ -
  • SUR LE POUCE

    • BEEF TARTARE (CHAROLAIS ORIGIN )
      Old-fashioned mustard, sesame, apple wafer
      - 25€ -
    • OUR MOLITOR CROQUE-MONSIEUR WITH TRUFFLES
      Black bread, comté, "Jambon de Paris" or chicken ham
      - 26€ -
    • MOLITOR BURGER (MONTBELIARD ORIGIN)
      Onion compote, mustard mayonnaise, cheddar, sucrine, pickles onions, bacon
      - 28€ -

    Fries, Salad, Mashed potatoes, Vegetables, Rigatoni / Sup - 6€

  • SWEETNESS

    • COMTE CHEESE 30 MONTHS OF AGING WITH ESPELETTE PEPPER CONDIMENT - 14€ -
    • COFFEE OR TEA
      For gourmets
      - 14€ -
    • THIN FIG TART
      With its timur cream
      - 14€ -
    • 70% DARK CHOCOLATE PLEASURE
      And sesame crisp
      - 12€ -
    • RUM BABA
      And light coffee cream
      - 12€ -
    • WILLIAM′S PAR CARPACCIO
      And black fruit
      - 12€ -
    • OUR DAILY PASTRY - 12€ -
  • RoofTop

    All our fruits and vegetables are from organic farming.

  • MEZZE

    • CHICKPEA HUMMUS WITH SESAME AND LEMON - 13€ -
    • EGGPLANT CAVIAR WITH SESAME AND LEMON - 13€ -
    • FALAFEL : CHICKPEAS, FAVA BEAN AND ONION FRITTER - 13€ -
    • SELECTION OF MEZZE - SHARING PLATE - 38€ -
    • SAMBOUSSEK - 13€ -
    • TZATZIKI - 13€ -
  • Starters

    • BURRATA DI BUFFALA AND ANCIENT TOMATOES, BASIL, CRISPY FOCACCIA - 19€ -
    • GRILLED OCTOPUS, SPICY GUACAMOLE, FRESH HERBS - 25€ -
    • SEA BREAM CEVICHE, MANGO BRUNOISE, CORIANDER AND LIME - 21€ -
    • CEASAR SALAD WITH SMOKED SALMON OR CHICKEN BREAST, PARMESAN, TOMATOES AND EGG - 22€ -
    • TREVELEZ HAM - 18€ -
  • Main Dishes

    • MONTBELIARDE S′ BEEF RIB (800 G), FRESH FRIES, CHIMICHURRI SAUCE - 72€ -
    • ORGANIC BAR " A LA PLANCHA " WITH GRILLED SOUTHERN VEGETABLES - 36€ -
    • SNACKED ORGANIC PRAWN SHRIMPS, RICE WITH SPICES, CREOLE SAUCE - 32€ -
    • MOLITOR BURGER WITH BACON AND CHEDDAR CHEESE, FRIES AND SALAD - 28€ -
    • VEGGIE BOWL : BOULGOUR, EDAMAME, CARROTS, RADISH, AVOCADO, GRAPEFRUIT, WASABI VINAIGRETTE - 25€ -
    • SPICES AND LEMONGRASS MARINATED CHICKEN SKEWER, VEGETABLES - 27€ -
  • Sweets

    • STRAWBERRY AND VERBENA VERRINE - 14€ -
    • MOLITOR MILLEFEUILLE WITH INTENSE VANILLA, SALTY CARAMEL - 14€ -
    • SEASONAL FRUITS AND SPICED SYRUP - 14€ -
    • VALRHONA INTENSE CHOCOLATE MOUSSE (COCOA 70%) - 12€ -
    • HUGO ET VICTOR ICE CREAM AND SORBET, 3 SCOOPS
      FLAVOUR: VANILLA, CHOCOLATE, RASPBERRY, LEMON, STRAWBERRY, PEACH
      TOPPINGS: WHIPPED CREAM, CHOCOLATE SAUCE, CARAMEL SAUCE, PUFFED RICE
      - 12€ -
  • Room Service

  • Starters

    • Chaire de tourteau au citron vert,
      gaspacho de concombre et coco, coriandre, popcorn de sarrasin.
      - 25€ -
    • Saumon d′Ecosse fumé avec sa crème aigrelette
      Servi avec blinis et citron vert.
      - 22€ -
    • Salade Iceberg croquante, crackers au sarrasin et baies roses (végan)
      Taboulé aux céréales, gaufrettes de navets et betteraves, vinaigrette de cidre.
      - 18€ -
    • Salade César Volaille ou Saumon
      Romaine, tomates cerises, croûtons, parmesan, œufs de caille
      - 25€ -
  • DISHES

    • Notre croque-monsieur Molitor à la truffe
      Pain noir, comté, jambon blanc de Paris ou poulet.
      - 28€ -
    • Tofu aux épices torréfiées avec des jeunes légumes printaniers cuits à l′étuve (végan)
      Riz sauvage, bouillon de légumes.
      - 26€ -
    • Saumon Islandais poché avec son granola aux céréales,
      Orge perlé cuit comme un risotto, salicornes.
      - 32€ -
    • Suprême de Volaille fermière avec sa sauce poulette au poivre
      Artichauts poivrades, gratin de macaronis aux olives.
      - 31€ -
    • Belle côte de veau cuite au thym citron,
      Jus corsé aux câpres et condiment tomate, jeunes légumes printaniers et purée de pomme de terre.
      - 42€ -
    • Nos pâtes du moment - 26€ -
  • SWEETS

    • Assortiment de douceurs préparées par notre Chef Pâtissier - 14€ -
    • Froufrou d′ananas poché avec une note de rhum - 14€ -
    • Faisselle au coulis de fruits rouges - 12€ -
    • Fondant aux chocolat Valrhona - 14€ -
    • Glaces et sorbets Hugo & Victor - 15€ -
    • Banon AOP avec son condiment au piment d′Espelette - 15€ -
  • ALLERGEN INFORMATION IS AVAILABLE UPON REQUEST.
    ORIGIN OF MEAT: FRANCE. ORGANIC FRUITS AND VEGETABLES.
    THE CHEF PROPOSED THE BEST SUITABLES SIDE WITH EVERY DISH, BUT IT IS POSSIBLE TO CHANGE UPON REQUEST.

    Wellness Gluten free Veggie

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